Dlaczego największe firmy karmią pracowników?
Obserwując zmiany zachodzące na rynku pracy, firmy poszukują nowych sposobów motywacji i
odpowiadania na potrzeby pracowników. Coraz więcej z nich decyduje się na wprowadzenie
organizacji żywienia i dofinansowania do posiłków. Jakich korzyści upatrują więc najwięksi
przedsiębiorcy w karmieniu swoich pracowników?
To zagadnienie zainspirowało nas do bliższego przyjrzenia się wartościom, jakie niesie za sobą
dostarczanie jedzenia pracownikom i dlaczego firmy, które się na to zdecydowały, ciągle się
rozwijają. Na przykładzie przedsiębiorstw, które rozpoczęły przygodę ze SmartLunch,
pokażemy, co skłoniło je do podjęcia decyzji o wprowadzeniu w firmie systemu organizacji
żywienia dla pracowników.
Prelekcję poprowadzą: Mateusz Tałpasz, pomysłodawca i prezes firmy SmartLunch oraz
Artur Dzięgielewski HR Manager / Culture & People Manager, Crusar